Sponsor til ungdom /Sponsorudvalget

Sponsor information

Klubben har gennem årene altid været bredt repræsenteret med hold lige fra Trille Trolle håndbold til Old Boys. Alle holdene nyder både sporten og det sociale sammenhold, der opbygges og dyrkes i en lokal klub som vores.

Som i alle andre små lokale foreninger arbejder den ulønnede HEI bestyrelse til stadighed for at forbedre og udvikle sig, så klubben fortsat kan tilbyde alle vores spillere de bedste betingelser, både hvad angår træning, faciliteter og spillerdragter.

HEI vil derfor også i fremtiden forsøge, at være det naturlige samlingspunkt for lokalsamfundets borgere, hvilket naturligvis fordrer, at vi fortløbende følger med tiden og formår at forny os.

Disse løbende tiltag kræver imidlertid, at klubben får den nødvendige moralske og økonomiske støtte fra det lokale erhvervsliv. Kun med denne i mente, kan HEI fastholde den udvikling, der er gennem de seneste år er oplevet, til glæde for både ungdom, seniorer og lokalsamfund.

Set i dette perspektiv, håber vi naturligvis, at I fremadrettet vil være en del af vores sponsorgruppe og således være med til, at sikre fortsat udvikling for håndbold og de sociale liv området.

Med udgangspunk i et fælles ønske om at styrke lokalsamfundet ser vi således frem til et forhåbentligt godt fremtidigt samarbejde.

Se sponsorat priser, aftaler mv. herunder, som downloads


Med Venlig hilsen

HEI Sponsorudvalg

Sponsorudvalg

Profile Image
Jesper Voldby
60376257
Profile Image
Bo Nørgaard
60106322

Sponsor materiale

Hvordan gør man når man skal have nyt tøj? 
Der er lavet en 'drejebog' omkring sponsering af nyt tøj til børne- og ungdomshold i HEI Håndbold.

Drejebog for bestilling af spillertøj


Hvad kan man få til holdet igennem sponsorat?
Herunder kan ses materiale angående sponsering af blandt andet spilletøj, klubdragter og hoodies til de enkelte hold.


Sponsorering i HEI Håndbold Ungdomsafdeling