Ny spiller - hvad gør jeg?

Ny spiller - hvad gør jeg?

I HEI Håndbold skal der være plads til alle. Derfor er det vigtigt at man som træner medvirker til at nye spillere føler sig velkommen i klubben og på holdet.

Nye spillere, uanset om det er første gang de kommer til håndbold eller om de har spillet i en anden klub, har mulighed for at prøvetræne. Det er således muligt at tilbyde et par prøvertræninger, inden de skal beslutte sig for, om de har lyst til at starte med at spille håndbold i HEI.

Det er vigtigt at understrege, at det ikke er muligt at spille turneringskampe inden de er indmeldt - og spillercertifikatet er indhentet/oprettet.

Indmeldelse i klubben

HEI Håndbold bruger Holdsport til at administrere alle medlemmer.

For at blive medlem skal spilleren/forældrene derfor selv tilmelde sig holdsport/indmelde sig i klubben via hjemmesiden. Enten ved at trykke på 'Tilmelding' øverst i højre hjørne på forsiden - hei-haandbold.dk eller direkte under det enkelte hold på hjemmesiden.

Hvis man har spillet i en anden klub, som ligeledes har brugt holdsport er det ved indmelding muligt at flytte sin holdsport profil til HEI Håndbold.

Hvis i har spørgsmål til Holdsport - er det muligt at kontakte Dorte Olsen.

Holdsport administrator

Profile Image
Dorte Olsen

Spillercertifikat

For at spilleren er spilberettiget til kampe, både turnerings- og pokalkampe skal HEI håndbold har deres spillercertifikat.

Et spillercertifikater er med til at sikre, at spilleren kun er spilberettiget for en klub af gangen. 

Hos HEI håndbold er det Anni Thorsen som står for at oprette spillercertifikater for nye spillere og indhente spillercertifikater, hvis der er tale om en spiller som er flyttet til HEI fra en anden klub.

Da holdsport og DHF's turneringsystem, Haandoffice, deres ikke taler sammen, er det IKKE nok bare at indmelde spilleren via holdsport. Efter indmeldelse på holdsport/ i klubben skal Anni Thorsen har besked.


Det trænerens/Holdlederens opgave at melde nye spillere til Anni Thorsen på mail med følgende oplysninger.

For nye spillere: Navn (fulde navn), fødselsdag
For spillere som skifter klub: Navn (fulde navn), fødselsdag og tidligere klub

Hvis ikke der er oprettet/indhentet spillercertifikat på spilleren er det ikke muligt at blive sat på holdkortet - og man er derfor IKKE spilberettiget for holdet!

Indhenting / Oprettelse af spillercertifikat

Profile Image
Anni Thorsen