Praktisk information

Indmeldelse

Hvis du har lyst til at prøve at træne i HEI Håndbold, anbefaler vi, at  du først kontakter en af trænerne og aftaler at komme og træne med nogle gange.

Når du forhåbentlig beslutter dig for at blive medlem, skal du klikke på "Ny Spiller" i øverste højre hjørne her på hjemmesiden og udfylde oplysningerne.

Herefter modtager holdets træner og HEI Håndbolds administrator information om dig og du oprettes på holdet via Holdsport.

Du vil automatisk få kontingentopkrævning og kan efter betaling deltage på holdet.

Udmeldelse

Hvis du ikke længere ønsker at spille håndbold, skal du gå på holdsport og vælge profilindstillinger i øverste højre hjørne.

Her kan du anmode om at få slettet din brugerprofil, hvorefter klubbens administrator modtager anmodning om sletning af spiller.

Evt. kontingentrestance vil blive opkrævet inden du kan blive slettet og evt. spillercertificat frigives til anden klub.

Privatlivspolitik

HEI Håndbold er forpligtet til at informere dig om klubbens behandling af personoplysninger. 

Vi har derfor udarbejdet vedhæftede Privatlivspolitik, som informerer dig om en række detaljer om vores håndtering af dine personoplysninger og dine rettigheder i den forbindelse. Du vil blive direkte informeret via holdsport.dk, hvis vi foretager væsentlige ændringer.

Børneattester

HEI Håndbold indhenter naturligvis de lovpligtige børneattester, når der tilknyttes nye trænere, instruktører, ledere mv., som skal have direkte og vedvarende kontakt med børn under 15 år. 

Bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer og andre, som ikke har direkte kontakt med børn under 15 år i det daglige idrætsarbejde, er ikke omfattet af loven om børneattester.